BOOKING FOR DAYTIME & EVENING GROUP EXERCISE CLASSES 

Classes can be booked last minute or up to 6 days in advance. Please check which session you are booking onto - dates & times (a.m. & p.m.) are clearly shown. Availability for next weeks classes is updated by 10pm daily.  
 
PLEASE BOOK CAREFULLY - REFUNDS CANNOT BE GIVEN AND CLASSES ARE NON-TRANSFERABLE ONCE BOOKED. Online booking payments are handled securely by PayPal (PayPal account NOT required - check out as a guest to pay by credit/debit card). An email confirmation will be sent from Paypal - please check your spam folders. Remaining spaces are updated manually by us, not automatically after booking. 
 
Please arrive promptly (15mins before your class). You will not be allowed to join the session after the warm up has begun. ** This is for your safety. ** 
 
All classes are instructed unless stated otherwise - e.g. Sufferfest, Semi-Coached or Drop-In. 
 
 
All classes are for 16yrs and over. Classes are an adult environment. Minimum age for studio use is 14yrs (available for drop-in Wattbike or private group/family sessions only - please ask for further details). Under 18's must be accompanied by an adult.  
 
DROP-IN WATTBIKE or GYM SESSIONS: Available daily, by appointment. To book in, please email contact@msffitness.co.uk Further details available here. 
 

MONDAY 2/10 

DROP-IN BIKE 6.30am-7.30am 
(Follow a Sufferfest Cycling video or do your own workout) 
BIKE 5.30pm-6.30pm 
1 space left - please email contact@msffitness.co.uk to book 
CIRCUITS 6pm-7pm 
BIKE 6.45pm-7.45pm 
1 space left - please email contact@msffitness.co.uk to book 
CIRCUITS 7.30pm-8.30pm 
NEW! SEMI-COACHED BIKE or SUFFERFEST VIDEO 8-9pm £7 Or 8pm-9.30pm £10 
(60mins - Choose your session from the board - HIIT, Intervals, Conditioning or Sufferfest video; 90mins - be guided through the 20min Wattbike warm-up then complete a conditioning set ideally based on Power & Heart Rate zones - instructor available but NOT an instructed class) 

TUESDAY 26/9 

BIKE 6.30am-7.30am 
BIKE 5.45pm-6.45pm 
BIKE 7pm-8pm 
DROP-IN BIKE 8.15pm-9.15pm 
(Follow a Sufferfest Cycling video or do your own workout) 

WEDNESDAY 27/9 

DROP-IN BIKE 6.30am-7.30am 
(Follow a Sufferfest Cycling video or do your own workout) 
LADIES ONLY CLASS 9.30-11am 
ENGAGE - WORK - STRETCH 2 STRENGTHEN 
Session includes cardio, strength & stretching as well as hot drink afterwards. 4 week block £100 - includes 4 x 90min instructed sessions plus 4 x 60min Wattbike drop-in sessions (not instructed).  
* START YOUR 4 WEEK BLOCK ANYTIME * 
 
BIKE 6pm-7pm 
CIRCUITS 6pm-7pm 
1 space left - please email contact@msffitness.co.uk to book 
NEW! SEMI-COACHED BIKE OR SUFFERFEST VIDEO 7.15pm-8.15pm £7 or 7.15-8.45pm £10 
(60mins - Choose your session from the board - HIIT, Intervals, Conditioning or Sufferfest video; 90mins - be guided through the 20min Wattbike warm-up then complete a conditioning set ideally based on Power & Heart Rate zones - instructor available but NOT an instructed class) 
Also ideal for beginners - book the 60min slot. 
 
NEW! BODY BLITZ 7.15pm-8.45pm 
A block of 4 (£60) or 12 (£150) x 90min small group training sessions focused towards your individual goals (1 session per week).  
FULLY BOOKED - Please email us if you wish to start the next available block: contact@msffitness.co.uk 
** DAYTIME SLOTS ARE AVAILABLE ** 

THURSDAY 28/9 

BIKE 6.30am -7.30am 
BIKE 6pm-7pm 
NEW! STRETCH-2-STRENGTHEN 7.15pm-8.15pm 
A combination of key movements taken from Pilates, Yoga & dynamic stretching - all aimed at strengthening the body and actively stretching, focused on form. 
BIKE 7.15pm-8.15pm  
BIKE 8.30pm-9.30pm  

FRIDAY 29/9 

DROP-IN BIKE 6.30am-7.30am 
(Follow a Sufferfest video or do your own workout) 
SEMI-COACHED BIKE OR SUFFERFEST VIDEO 6.00-7.00pm 60mins £7 or 90mins 6.00-7.30pm £10  
(60mins - Choose your session from the board - HIIT, Intervals, Conditioning or Sufferfest video; 90mins - be guided through the 20min Wattbike warm-up then complete a conditioning set ideally based on Power & Heart Rate zones - instructor available but NOT an instructed class) 
TRX 6pm-7pm 
A TRX specific class, with each person using their own TRX station. 
DROP-IN BIKE 7.15pm-8.15pm 
(Follow a Sufferfest Cycling video or do your own workout) 
Please email: contact@msffitness.co.uk to check availability 

SATURDAY 30/9 

BIKE 6.45am-7.45am 
NEW! DROP-IN BIKE 8.00-12noon Choose from 60mins £7 or 90mins £10 
(60mins - Choose your session from the board - HIIT, Intervals, Conditioning or Sufferfest video; 90mins - be guided through the 20min Wattbike warm-up then complete a conditioning set ideally based on Power & Heart Rate zones - instructor available but NOT an instructed class) 
BODY BLITZ 9.00-10.30am 
A block of 4 (£60) or 12 (£150) x 90min small group training sessions focused towards your individual goals (1 session per week). 
FULLY BOOKED FOR THIS BLOCK - Please email us for further information about joining on the next available date: contact@msffitness.co.uk 
** DAYTIME SLOTS AVAILABLE IN THE WEEK ** 

SUNDAY 1/10 

DROP-IN BIKE 5-6pm 
(Follow a Sufferfest Cycling video or do your own session) 
TRX 5pm-6pm 
A TRX specific class with each person using their own station. 

PLEASE SEE THE 'SPECIAL EVENTS' PAGE FOR DETAILS AND BOOKING OF WORKSHOPS, EVENTS ETC.  

BOOK A CLASS 

FIND US ON SOCIAL MEDIA